A mai rohanó világunkban egy kert elengedhetetlen része az öntözőrendszer. Egy precíz locsolás, locsolócsővel órákat vehet igénybe egy átlagos kertben. Az automata öntözőrendszer időt és pénzt takarít meg számunkra, amely felügyelet nélkül is tökéletesen tud működni. A gyönyörű kert alapja a rendszeres öntözés, amire egy automata kínálja a legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldást.

Bokraink, virágaink a vízhiány hatására elfonnyadnak, lehullajtják leveleiket, gyönyörű zöld gyepünk foltokba vagy teljesen megsárgul. Annak érdekében, hogy növényeink egészségesen fejlődjenek, számos szempontot figyelembe véve kell elvégeznünk ezt a tevékenységet. Mivel az öntözőrendszer hosszú évekre szól és a talajban található, fontos a pontos tervezés és kivitelezés.

ontozes
irrigation2

Az öntözőrendszer egyenletesen osztja el a vizet, az előre programozott igények alapján. Sokféle megoldás létezik erre az egyszerű mikro- és minifejektől a víznyomásra automatikusan kiemelkedő szórófejekig, vagy ezek kombinációjáig. Így növényei nem lesznek túl- vagy alul öntözve, mindig szépek és egészségesek lesznek.

Egy jól működő öntözőrendszer megtervezéséhez elengedhetetlenül szükséges egy részletes alaprajz. A vízfelhasználás történhet többféle módon: kútról, ciszternából, hálózati vízről egyaránt lehetséges. A rendszer működését elég csupán időközönként ellenőrizni.

Helyszíni felméréssel elkészítjük az ön kertjéhez a tervet és az árajánlatot.